Opeinde

Tije Blauwsingel en Hegewei Oppervlakte / omvang: 5.988 m2
Vraagprijs op aanvraag

Omschrijving

Namens opdrachtgever te koop aangeboden: Kavel land met mogelijkheden voor woningbouw. Gelegen aan Opeinder Kanaal te Opeinde totaal 5.988 m2. Inlichtingen de heer Eelke Turkstra M.: 06 - 51 26 09 42.

Omschrijving:

Aan het Opeinder Kanaal en tegen de rand van Opeinde ligt deze kavel grond, met een oppervlakte van 5.988 m2.
De gemeente Smallingerland heeft voor het gebied aan de Westzijde van het Opeinder Kanaal een Visie geschreven, met onder andere mogelijkheden voor ontwikkeling van woningbouw. 

Het betreffende perceel is gezien de ligging, uitstekend geschikt om woningbouw te ontwikkelen. Voor belangstellenden een prachtige kans om hier enkele fraai gelegen woningbouwkavels te creëren, met het aanliggende Opeinder Kanaal (ook wel Opeinder Vaart genoemd) als vaarroute naar De Veenhoop, Earnewâld en Grou. In noordelijke richting gaat het vaarwater naar De Leyen en het Burgumermar. 

De kavel ligt tegen de bebouwde kom van Opeinde en ligt aan de openbare wegen Tije Blauwsingel en Hegewei.
Het betreft het perceel met kadastrale aanduiding gemeente Oudega, sectie F, nummer 2719.

Omgeving:

Opeinde is een dorp met ca. 1.750 inwoners, en ligt in de gemeente Smallingerland. Het dorp is gelegen in een prachtig gebied met afwisseling van woudenlandschap, open velden, meren en vaarten.

De afstand tot Drachten is slechts ca. 4½ km (Centrum) en heeft vele stedelijke voorzieningen, waaronder voortgezet onderwijs, een uitgebreid winkelcentrum, schouwburg De Lawei en  ziekenhuis Nij Smellinghe.

Drachten is gelegen langs de A7 tussen Heerenveen en Groningen.

Wij adviseren u, als gegadigde, u te verdiepen in het bestemmingsplan.
Adres gemeentehuis: Gemeente Smallingerland, Gauke Boelensstraat 2, 9203 RM, Drachten, tel: 0512 – 581 234, www.smalingerland.nl of via www.ruimtelijkeplannen.nl. 

Hoewel bij het maken van deze informatie de meest uiterste zorg is nagestreefd kan aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Wijzigingen zijn te allen tijde voorbehouden aan de verkoper. 

Inlichtingen:
De heer E. (Eelke) Turkstra
Agri■vastgoed BV
Telefoon: 058 - 284 91 71 / 06 - 51 26 09 42

 

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken

Categorie Landbouwgrond
Prijs Vraagprijs op aanvraag
Postcode Tije Blauwsingel en Hegewei
Oppervlakte / omvang 5.988 m2
Agri Vastgoed Friesland

Specialist in de agrarische sector

Het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij  is een belangrijke beslissing, maar wij weten dat het vooral ook een emotionele gebeurtenis is. Onze ervaren makelaars en adviseurs staan u bij met raad en daad!

×
Verfijn aanbod