Woning Burgum

Nieuwstad 22 Burgum Oppervlakte / omvang: 990 m²
430000

Omschrijving

Op een unieke landelijk gelegen locatie in Burgum met alle ruimte voor uw hobby of werk!

Op een unieke landelijke locatie aan de rand van Burgum is deze vrijstaande woning gelegen. Het oude en historische dorp Burgum, hoofdplaats van de gemeente Tytsjerksteradiel, is een vriendelijk dorp en beschikt over alle basisvoorzieningen en meer zoals theater, sterrenwacht, zwembad, vrijdagsmarkt, diverse sport en horeca aangelegenheden en een jachthaven. De aanwezige bedrijvigheid en het ruime winkelaanbod maken Burgum tot een veelzijdige en comfortabele woonplaats. Burgum en omgeving kent een fraai, afwisselend landschap. De woning heeft uitzicht over de weilanden en is dicht gelegen bij het Bergummermeer, het Prinses Margrietkanaal, veengebieden en bossen. De omgeving nodigt uit om urenlange wandel-, fiets-, boot of ruitertochten te maken. Dankzij de nieuwe autowegen in Friesland is Burgum mooi centraal komen te liggen, op korte afstand van de steden Leeuwarden, Drachten en Dokkum (+/- 15 autominuten) en Groningen, Harlingen en Heerenveen (+/- 30 autominuten).

Via de prachtige straat met de historische Kruiskerk komt u aan bij de woning. De degelijk gebouwde vrijstaande woning is gelegen op een perceel van totaal 990 m² met aan de achterzijde de tuin op het zuidwesten. De woning is gebouwd in 1948 en door de jaren heen gemoderniseerd. De woning is goed onderhouden en beschikt over karakteristieke elementen zoals een balkenplafond en paneeldeuren. Het dak is bedekt met dakpannen.

Indeling begane grond: hal/ gang, ruime kelder, woonkamer met vrij uitzicht over de landerijen, woonkeuken, bijkeuken, toilet, tochtportaal met toegang tot de garage.

Indeling verdieping: overloop, drie slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, via de grootste slaapkamer komt u bij een apart toilet.
De verdieping beschikt over veel vaste kastruimte. Bovendien is er een zolder aanwezig, bereikbaar met een uitschuiftrap.

Garage
Naast en achter de woning is een ruime inpandige garage gevestigd. Deze is voorzien van twee overheaddeuren, waarvan één elektrisch. Op de garage zit een beloopbare zolder met veel opbergruimte.

Loods
De ruime aangebouwde stenen loods met spouwmuur is voorzien van een inpandig, zeer comfortabel kantoor met aangrenzend eigen sanitaire ruimte. De loods is uitermate geschikt voor multifunctionele doeleinden en biedt diverse mogelijkheden voor uitoefenen van bedrijf/beroep aan huis (voor zover passend binnen het bestemmingsplan), (werktuigen)stalling of uitoefenen van hobby(‘s).

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken

Categorie Woonboerderij
Prijs 430000
Postcode Nieuwstad 22
Plaats Burgum
Oppervlakte / omvang 990 m²
Type woonhuis Vrijstaande woning met grote garage en loods
Bouwjaar 1948
Inhoud 1092
Woonoppervlakte 128
Aantal kamers 5
Garage Ja
Schuur / berging Ja
Voorzieningen schuur / berging Elektra, licht, toilet, kantoor, zolder
Ligging Vrij uitzicht
Agri Vastgoed Friesland

Specialist in de agrarische sector

Het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij  is een belangrijke beslissing, maar wij weten dat het vooral ook een emotionele gebeurtenis is. Onze ervaren makelaars en adviseurs staan u bij met raad en daad!

×
Verfijn aanbod