Nijeholtwolde

Kooiweg 16, 8488 AP Oppervlakte / omvang:
Verkocht

Omschrijving

Boerderij met een perceel cultuurgrond gelegen op een bijzonder mooie locatie tussen Heerenveen en Wolvega. De boerderij is vrij gelegen met uitzicht over de landerijen en in de nabijheid van de bossen van Oranjewoud. Heerenveen is met al zijn voorzieningen dichtbij gelegen en de uitvalswegen A32 en A7 naar Zwolle, Leeuwarden, Amsterdam dan wel Groningen zijn eveneens goed bereikbaar. De totale oppervlakte bedraagt 7.520 m2.

Boerderij
De stelpboerderij is rond 1934 gebouwd en is traditioneel gebouwd met spouw-  en steens muren, houten vloeren en met dakpannen gedekt. In de schuur zijn de originele gebinten nog aanwezig. De boerderij is degelijk gebouwd.

Op het erf staat verder nog een stenen garage/berging en een voormalige werktuigenberging opgetrokken in houten wanden en gedekt met asbesthoudende golfplaten.

Bijzonderheden
De bestemming is “ wonen”  voor wat betreft de boerderij en “agrarisch” voor wat betreft het perceel cultuurgrond.

Bekijk volledige omschrijving Minder omschrijving

Kenmerken

Categorie Verkocht/aangekocht
Verkocht Ja
Postcode Kooiweg 16, 8488 AP
Agri Vastgoed Friesland

Specialist in de agrarische sector

Het kopen of verkopen van een agrarisch bedrijf of boerderij  is een belangrijke beslissing, maar wij weten dat het vooral ook een emotionele gebeurtenis is. Onze ervaren makelaars en adviseurs staan u bij met raad en daad!

×
Verfijn aanbod